INFOLINIA tel. (22) 300-54-30,31,32
kom. 508 354 544

Bezpieczeństwo żywności ISO 22000

ISO 22000:2005 - wymagania

Odbiorcy szkolenia: Osoby planujące wdrożenie systemu, Pełnomocnicy, audytorzy.

Cel szkolenia: Celem szkolenia jest zapoznanie uczestników z wymaganiami normy oraz przedstawienie podstawowych zasad systemu zgodnego z wymaganiami normy ISO 22000.

czytaj więcej

Jak zastąpić dwa systemy IFS i BRC jednym FSSC 22000

Prowadzący: mgr inż. Violetta Gładysz-Oczalska

Cel szkolenia: FSSC 22000:2014 to międzynarodowy standard opracowany w celu certyfikacji systemów zarządzania bezpieczeństwem żywności dla producentów żywności.Łączy on w sobie wymagania normy ISO 22000:2005 (System Zarządzania Bezpieczeństwem Żywności) i ISO/TS 22002-1:2009 (były PAS 220:2008) wymagania dotyczące bezpieczeństwa żywności dla przemysłu spożywczego.

czytaj więcej

Zasady Dobrych Praktyk Produkcyjnych i Higienicznych w produkcji materiałów i wyrobów przeznaczonych do kontaktu z żywnością na podstawie Rozporządzenia Komisji (WE) nr 2023/2006 oraz wymagań PN – EN 15593:2010

Prowadzący: mgr inż. Violetta Gładysz-Oczalska

Cel szkolenia: Zakres szkolenia obejmuje wnikliwe omówienie aktualnych regulacji prawnych Unii Europejskiej oraz przepisów krajowych odnoszących się do materiałów i wyrobów przeznaczonych do

czytaj więcej

Asystent pełnomocnika ds. ISO 22000:2005

Prowadzący: mgr inż. Violetta Gładysz-Oczalska

Odbiorcy szkolenia: Zastępcy pełnomocnika , asystenci , osoby odpowiedzialne za przygotowanie dokumentów jakościowych dla kontrahentów , klientów.

Cel szkolenia: Celem szkolenia jest zapoznanie

Dostępne terminy:
2017-10-26; Warszawa
czytaj więcej